em

För just nu känner jag mig lite cool

Kategori: Allmänt

Två prov är nu avklarade och tre återstår. Mitt liv verkar alltid lösa sig när jag står där mitt i smeten, och så även denna gång. Fick faktiskt tillbaka resultatet på provet i fredags och det var en näst intill spikning så nu är det bara att fortsätta i samma vinnande spår.

Sen kan jag stolt meddela: JAG HAR TAGIT TAG I MITT KÖRKORT! Jag och min fina flicka Elin var idag på inskrivning på umeå-vännes. Känns lite stressigt med tanke på att jag vet hur mycket jag har, men som sagt, det löser sig.

I fredags var jag hurtig nog att gå ner till stan efter skolans slut vid elva. Denna nyttighet förstördes dock när jag kom till Per och han höll på att baka kakor till mig. Sådant fint kan man bara inte tacka nej till så några (vi gör dock alltid jättekakor) åkte ner i min mage. Kvällen blev dock en två och en halv timmes lång basketträning på Gammlia där även Per var med och förgyllde träningen för småtjejerna. Vissa av dem låg helt döda på golvet efter träningens slut, men de verkade då glada i alla fall.

Lördagen blev bara ett enda långt prov, högskoleprov. Var faktiskt rätt så kul och det gick över förväntan. Lär dock testa att göra det till hösten också för att se om man kan höja sig yttliggare lite

Mina flickor blev på söndagen vinnare igen i kommunserien. Dock bara det ena laget. De andra råkade spela bort sig i semin, vilket dock inte var helt oväntat då dem de mötte var två år äldre. Men det betyder nu att jag två år av två möjliga år i rad har ett lag som tar guld i basket!

Hur som haver så blev resten av söndagen en myskväll med pojken i stan. Mer kakor bakades, sjukt så goda de är. Kommer dock sluta med att jag kan rulla ner för svingen...